AnnonceLuk annonce
Billedserie: Fuldt hus til vanvittige Onkel Reje

15-09-2019

Vanvittige Onkel Reje på scenen på Musisk Skole søndag eftermiddag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Børnene elsker Onkel Reje og hans skøre påfund, søndag eftermiddag var han i Kalundborg med sit heavyshow, og det blev absolut ikke kedeligt.

Onkel Reje er en af de mest populære figurer på DRs Ramasjang, men han deler vandene. Nogle synes, at han er plat og opfordrer til dårlig opførsel. Det siges, at nogle børn ikke vil i bad, fordi Onkel Reje heller aldrig vasker sig. Andre er vilde med figuren og synes, den er skøn og befriende.

I Kalundborg er de fleste på det hold som er vilde med figuren Onkel Reje. Alle billetter var revet væk til showet på Musiks Skole søndag eftermiddag, en eftermiddag som på ingen måde blev kedelig.

Alt med Onkel Reje foregår i et hæsblæsende tempo, masser af høj musik, sjove tryllerier og et sprog som absolut ikke er for børn, men den store sal på Musisk Skole var fyldt med børn som skreg af grin af Onkel Rejes skøre påfund, som en popcornkanon, en kæmpe kanon hvor en tissende kylling blev skudt afsted og helt galt gik det da han satte ild i håret på sin assistent, den menneskelige kuglegrill.

”Jeg skal spørge jer om jeg må synge sangen ’Jeg kan ikke li’ at gå i bad’, det har DR og en helt flok sure kællinger bestemt,” råbte Onkel Reje til de mange børn, og i Kalundborg var der ingen børn eller voksne som havde problemer med den sang.

De mange børn fik en søndag eftermiddag som nok ikke var helt korrekt, modsat fik de lært en masse nye ukorrekte udtryk og sange.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0