AnnonceLuk annonce
Billedserie: Fuldt hus til indvielse af fælleshus og café

21-02-2020

Der var stuvende fuldt i den nye Café Costa Kalundborg Kaffe, da de mange gæster blev indviteret på varm kaffe. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Rigtigt mange var mødt op i havneparken fredag eftermiddag, for at være med til at indvie det nye fælleshus og den nye café.

Det kan godt være at tidsplanen er skredet og budgettet ikke holdt, men nu står det nye fælleshus i havneparken færdigt, til glæde for brugerne af havneparken, og fredag eftermiddag havde Kalundborg Kommune inviteret til indvielse.

Rigtigt mange, politikere, embedsmænd, kommunalt ansatte og borgere i byen, havde fundet vej til havneparken, for at være med, da det røde bånd blev klippet over, og fælleshuset og café Costa Kalundborg Kaffe blev indviet.

Borgmester Martin Damm var forhindret på grund af møde i København, derfor blev det formand for Teknik og Miljøudvalget, Jakob Beck, som fik fornøjelsen af at, klippe den røde silkesnor over, og erklære fælleshuset for indviet.

I Jakob Becks tale var der ros til såvel arkitekter, håndværkere, som kommunens ansatte, ikke mindst personalet fra kulturforvaltningen, som står for at, de mange arrangementer i havneparken kan afvikles.

Området er skabt i et samarbejde mellem borgerne, Kalundborg Kommune, Kalundborg Forsyning og Novo Nordisk, og er bl.a. blevet forskønnet ved nedrivning af taxabygningen, nye parkeringsforhold, bedre toiletfaciliteter og et overdækket fælleshus til offentlig brug. Der er ydermere indgået et særligt samarbejde med Kalundborg Forsyning, da pumpestationen fortsat bliver bevaret. De har bidraget til forskønnelse af området med bl.a. Costa Kalundborgområdet med sand og palmer til afslapning. 

I forbindelse med indvielsen af fælleshuset, var der også åbning af café Costa Kalundborg Kaffe, en hyggelig og moderne café og kafferisteri, som Shaun Gamble står bag. Efter indvielsen blev der budt på dejlig varm kaffe og New Zealandske partypies.

Interaktiv væg

Novo Nordisk har sponsoreret et interaktivt element til leg og læring, som motiverer til mere fysisk aktivitet. Væggen er klar til brug, og i forbindelse med indvielsen prøvede kommunalpolitikerne Jakob Beck (V) og Åse Due (S) væggen af. Den interaktive væg tilgås via en app, hvor man kan vælge eller udvikle aktiviteter.

Fælleshuset indeholder et madpakkerum med siddepladser og adgang til vand, som kan bruges af alle havneparkens brugere. Der er nu også tre permanente toiletter, hvoraf det ene er handicapvenligt. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0