AnnonceLuk annonce
Billedserie: Fuldt hus til Disney musik

07-10-2018

’De Uslebne Diamanter’ trak fulde huse søndag eftermiddag på Musisk Skole i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Der var totalt udsolgt til populær Disney musik, søndag eftermiddag, da ’De Uslebne Diamanter’ indtog scenen på Musisk Skole i Kalundborg.

Børn og voksne stod i kø helt ud på pladsen foran Musisk Skole i Kalundborg, søndag eftermiddag, for at komme ind og opleve Disney tributebandet, ’De uslebne Diamanter’, som spiller danske Disney covernumre.

”Vi havde solgt rigtigt mange billetter i forvejen, men der er altid nogen som først køber ved indgangen, men det her er helt vildt, vi har solgt godt og vel 300 billetter, det er vi meget tilfredse med sådan en søndag eftermiddag, hvor vejret er godt,” sagde Søren Vind, børnekulturkonsulent i Kalundborg Kommune.

Og det var nok godt at der ikke var flere som ville opleve ’De uslebne Diamanter’, for det havde der ikke været plads til.

’De uslebne Diamanter’ var klædt ud som de kendte Disney-figurer, og de spillede alle børnenes yndlingshits fra de kendte tegnefilm som Junglebogen, Aristocats, Aladdin, Løvernes konge, Tarzan, Frost og Moana, alt sammen på dansk så selv de mindste kunne være med.

Der blev hurtigt sat gang i festen og opfordringen om at synge med og danse til numrene tog børnene med det samme til sig

Koncertåret for børnefamilier er i gang

Koncerten er den anden af sæsonens mange familiekoncerter søndag eftermiddage. Fire af dem er arrangeret sammen med og med tilskud fra det nationale kompetencecenter "Levende Musik i Skolen". Det er også Kalundborgs samarbejdspartner, når det gælder skolekoncerter. 

På sæsonens program er også et par koncerter med børnenes hjertevenner fra DR's Ramasjang. Det er Rosa & Rouladebandet, som kommer til november, og Kalle & Mek Peks Abe Show med Kalle Mathiesen, den splittergale trommeslager fra "Kalles World Tour". Han kommer med et show sammen med Mek Pek til marts. Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0