AnnonceLuk annonce
Billedserie: Friske piger og drenge havde fodbold på skemaet

04-09-2019

”Skyyyyyd, væk med den. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Elever fra 6. klasse på Herredsåsen, Nyrupskolen, Rynkevang, Svebølle, Årby og Raklev skole deltog det meste af onsdagen i Kalundborg Kommunale skoleidrætsudvalgs fodboldstævne, hvor bedste pige og drengehold kvalificerede sig til kredsstævnet, der afvikles om 14 dage.

”Skyyyyyd, væk med den,” der blev gået til den onsdag, da 6. klasses piger og drenge fra en række af kommunens skoler var samlet på boldbanerne i Munkesøen til fodboldstævne, arrangeret af Kalundborg Kommunale skoleidrætsudvalg.

De to bedste hold hos både pigerne og drengene kvalificerede sig til Kredsstævnet der afholdes om 14 dage (onsdag d. 18. sep) i Raklev. Vinderen i Raklev går videre til DM i skolefodbold som i dette skoleår afholdes i Kalundborg med Herredsåsen som arrangør. DM afvikles fra mandag d. 25. maj til onsdag d. 27. maj 2020.

Alle onsdagens kampe blev afviklet med otte eleverne på banen, og der blev spillet i 2x15 min.

Det var som venligt Mette Elmelund fra skoleidrætsudvalget der stod for den praktiske del af arrangementet, godt hjulpet af sin far, Erik Elmelund.

Resultater:

Drenge A-rækken. Her vandt Herredsåsen over Nyrupskolen, og begge hold går nu videre til kredsstævnet senere på måneden, hvor der skal spilles mod hold fra resten af kredsen, og hvor vinderen går videre til DM i skolefodbold.

B-rækken blev vundet af Rynkevangskolen over Årby Skole.

Pigernes finale stod mellem Raklev Skole og Nyrup Skolen, og her er vandt Raklev Skole, og er nu sikret deltagelse i DM, da der ingen pigehlod er tilmeldt til kredsstævnet.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0