AnnonceLuk annonce
Billedserie: Forrygende finaler

28-12-2019

Der blev kæmpet om medaljerne, her er det U11 piger fra Raklev og Rørby/Værlsev. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Der var nærmest landskampstemning i Rørbyhallen da U-11 piger og drenge i dag spillede finaler i det store tredages håndboldstævne RVIF Kids Cup.

De unge håndboldspillere som var nået til finalen i årets Kids Cup i Rørbyhallen, blev som stjerner, råbt op af stævnespeakeren da de i dag omkring middag løb på banen til høj musik og røgmaskine, ja det kommer nok ikke meget nærmere en landskampstemning.

Både børn, trænere og forældre gjorde deres til at stemningen var helt i top da kampene blev fløjtet i gang, Rørbyhallen var fyldt til sidste plads af ivrige forældre og bedsteforældre.

I begge U11 finalerne var der tale om rene lokalopgør, og det satte stemningen ekstra i vejret.

U11 finalen for drenge stod mellem Raklev og SBI Håndbold fra Svebølle. Her blev det Raklev som vandt guldmedaljerne med cifrene 9-5

Hos pigerne var det Raklev mod Rørby/Værslev IF som skulle kæmpe i finalen, her endte det med en klar sejr til Raklev med cifrene 6-0.

Kvalifikationskampene for U13 og U15 piger og drenge har været i gang hele eftermiddagen og aftenen og fortsætter søndag formiddag. søndag midt på eftermiddagen starter finalerne, hvorefter der er præmieuddeling, som plejer at være et meget festligt indslag med musik og konfetti.

Det er Rørby- Værslev Idrætsforening som for 10. gang står bag det store Kids Cup håndboldstævne mellem jul og nytår. I år med deltagelse af 42 hold fra 11 forskellige klubber, og omkring 500 unge mennesker som får en rigtig god håndboldoplevelse, bakket godt op af forældre, bedsteforældre og andre håndboldinteresserede.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0