AnnonceLuk annonce
Billedserie: Prøvede kræfter med nye idrætsgrene

30-08-2019

På skaterbanen i Munkesøen var MBX klubben klar med cykler og instruktør. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Elever fra tre af kommunens skoler fik fredag masser af nye indtryk, da de deltog i Dansk Skoleidræt Kreds Vestsjællands foreningsfestival, hvor en række lokale foreninger stillede sig til rådighed.

Elever fra 5. og 6. klasse på Rynkevang, Årby og Skolen på Herredsåsen, deltog fredag i Dansk Skoleidræt Kreds Vestsjællands foreningsfestival, hvor en række af lokale idrætsforeninger havde stillet sig til rådighed for at eleverne kunne få en anderledes oplevelse med sportsgrene som eleverne endnu ikke har stiftet bekendtskab med i skolen.

Eleverne var samlet til fælles opvarmning i Munkesøen inden de forskellige klasser blev sendt ud til de forskellige sportsgrene.

I Kalundborghallen var der mulighed for boksning, taekwondo og fægtning, på skaterbanen blev der kørt på BMX cykler, i roklubben på Gisseløre blev der undervist i sejlads med kajak, og på Munkesø Stadion var der bl.a. dance, golf og petanque.

Alle elever fik mulighed for at prøve kræfter med tre forskellige sportsgrene i løbet af dagen, som var arrangeret af Thomas Sørensen, Rynkevangskolen og Mette Elmelund, Herredsåsen, som begge sidder i bestyrelsen i Dansk Skoleidræt Kreds Vestsjælland.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0