AnnonceLuk annonce
Billedserie: Flot jubilæumsshow til publikum

10-08-2019

Tekst og foto: Jens Nielsen

Hele otte forskellige solister på scenen på under to timer – en flot jubilæumsgave til publikum.

I år er der Kalundborg Rock’er for 20. gang, 20 år hvor en lang række af de bedste danske musiknavne har gæstet festivallen, hvad var så mere naturligt end at invitere et lille udvalg af de mange kunstnere til en jubilæumskoncert, som en gave til det trofaste publikum.

Ud over masser af god musik til Kalundborg Rock’er er festivallen efterhånden også kendt for at det altid regner på et tidspunkt i løbet af weekenden, og sådan gik det selvfølgelig også i år, ikke bare en lille byge, men et kraftigt skybrud hvor der faldt hele 17 millimeter regn på bare en halv time, om det var en speciel jubilæumsbyge skal være usagt, men det gjorde at jubilæumskoncerten blev udsat i tre kvarter, men det var helt sikkert vær at vente på, otte top kunstnere gav den gas og en fyldt festivalplads bakkende flot op i det solskinsvejr som afløste den kraftige regn.

De otte kunstnere som var på scenen var; Jimmy Colding/Zididada, L.I.G.A., Peter Molzen (Peter og kopierne), Michael Falch, Anders Blichfeldt, Lis Sørensen, Aura og Burhan G, alle støttet op af Hit Orchestra.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0