AnnonceLuk annonce
Billedserie: Flere tusinde til bålfest i havneparken

23-06-2019

I år var Sankt Hans bålet placeret på vandet ud for havneparken. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Flere tusinde mødte op til Sankt Hans i havneparken søndag aften, men festen startede allerede midt på eftermiddagen.

Det er mange år siden at vejret har været så flot til en Sankt Hans som i år, og det lokkede da også rigtigt mange mennesker til da Kultur og Fritid inviterede til bålfest i havneparken, i år med bålet ude på vandet.

Inden bålet blev tændt af medlemmer fra Kalundborg Roklub, var der båltale af Ole Glahn, formand for Kultur- og Fritidsudvalget.

”Jeg synes det er fantastisk at vi kan samle så mange her på så skøn en aften, og være sammen om det fællesskab som det er at fejre midsommeren. Vi har behov for at være sammen om noget, vi er skabt til at være sammen,” sagde Ole Glahn bl.a. i sin tale og fortsatte,

”Det vi er fælles om her i Kalundborg, det er noget karakteristisk, man plejer at sige at hvis to kalundborggensere mødes så giver de hinanden hånden, og hvis tre kalundborgensere mødes, så danner de en forening.”

Fest hele dagen

Det store Sank Hans arrangement var arrangeret af Kultur og Fritid i samarbejde med Lykke Møller Jensen og Magnus Jensen, der læser til Eventkoordinatorer på Allikelund Gymnasium. Lykke Møller Jensen og Magnus Jensen har tidligere været i praktik i Kultur og Fritid, og det var i denne forbindelse at de blev involveret i planlægningen af Sankt Hans. Med i planlægningen var også Josephine Bjerg Jensen, der er i praktik i Kultur og Fritid, og er uddannet inden for Performance Design og Byplanlægning.

Der var i den grad liv i havneparken stort set hele dagen, Sankt Hansfesten startede nemlig allerede kl. 15 for de mindste, hvor der var mulighed for at tage et familiefoto ved Selfie-maskinen, gå på skattejagt, få ansigtsmaling i teltet hos Ungdommens Røde Kors, eller lave din egen blomsterkrans i blomsterværkstedet. For de lidt mindre blev der blive læst historier op på græsset, og man kunne træne med Raklev Håndbold i sandet.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0