AnnonceLuk annonce
Billedserie: Fantastiske gymnaster

04-03-2017

Her holdet fra Sorø Gymnastikefterskole, som havde 190 gymnaster på gulvet. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det er et tegn på, at foråret nærmer sig, når gymnasterne finder deres dragter frem, og melder klar til tre store opvisningsdage i Kalundborg Hallerne. Fredag var de første hold på gulvet og det hele fortsætter i morgen søndag.

Der er godt trængt på tilskuerpladserne i Kalundborghallerne i denne weekend, når mere end 5.000 gymnaster skal vise, hvad de kan til DGI's store og traditionelle forårsopvisning.

Der er ikke to opvisninger, der er ens. De mange deltagende foreninger stiller med hold inden for alle grene af gymnastikken, lige fra højtflyvende springgymnaster til rytmehold og hold, der har fået inspiration fra forskellige dansegenrer.

Stævnet startede fredag sidst på dagen og lørdag fortsatte det hele i to haller, med en lang række af gymnastikhold, store som små, unge som ældre.

Stævnet er et traditionelt breddestævne, men til forårsstævnerne kommer også en række efterskoler og DGI's egne landsdelshold. Holdene sætter standarden for, hvad man kan opnå, og de allerdygtigste er som regel også dem, der lander på DGI's verdenshold senere i deres karriere.

De store efterskolehold tæller hold hvor næsten 300 gymnaster er på gulvet samtidig i Kalundborghallen.

Til opvisningen i Kalundborg er 5.000 deltagere klar, og næsten lige så mange publikummer. Det kræver overblik og en masse frivillige hænder.

DGI Forårsopvisning i Kalundborg Hallerne fortsætter i morgen søndag fra kl. 9 til 17.30Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0