AnnonceLuk annonce
Billedserie: Et rigtigt juleeventyr

21-11-2018

Hele holdet får de sidste informationer inden den sidste prøve tirsdag aften. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Amatør Teater, KAT, er i gang med de sidste prøver til ’Et Juleeventyr’. Der er premiere d. 23. november på stykket som har omkring 30 medvirkende.

Tirsdag aften var der sidste prøve på KAT's version af Charles Dickens klassiker "Et juleeventyr”, torsdag er der generalprøve og fredag d. 23. november er der premiere, den forestilling er for øvrigt udsolgt.

Det er Nanna Holm Hemmingsen som er instruktør på stykket, der har hele 30 medvirkende, en tredjedel af dem er børn.

Udover at være en Charles Dickens klassiker, er det en hjertevarmende fortælling om den gamle Ebenezer Scrooge, som hader julen og alt der har med den at gøre. Derudover er han en gammel gnier, som vrisser af alle omkring ham, men natten til juleaften bliver han besøgt af julens tre ånder, som viser Scrooge sin fortid, nutid og fremtid. Herigennem indser han hvor forkert han har levet sit liv indtil nu og lærer ikke kun at lukke juleglæden ind i sit hjerte, men også at dele den med alle omkring sig. 

Det er formand for KAT Jakob Hedebo som har hovedrollen som Ebenezer Scrooge, i øvrigt en rolle han er sprunget ind i for bare en måned siden.

”Den tidligere hovedrolleindehaver sprang fra, og så synes jeg det var synd at det ikke skulle blive til noget, nu der er så mange medvirkende, og de andre siger jeg gør det godt,” fortællerJakob Hedeboe, lige inden den sidste prøve tirsdag aften.

Blandt de mere specielle skikkelser i stykker er Marley’s spøgelse, der spilles af Niels-Jørn Mathiasen, som i øvrigt er ny i KAT sammenhæng. Spøgelset er flot sminket og med tunge kæder trukket efter sig træder spøgelset ind på scenen.

Om der bliver julestemning skal vi ikke afsløre.

’Et Juleeventyr’ spilles i KAT’s hus, Nygade 12, d. 23/11, 24/11, 25/11, 30/11, 02/12, 07/12, 08/12, 09/12

Og billetter købes via foreningens hjemmeside, kat-kalundborg.dkKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0