AnnonceLuk annonce
Billedserie: Et cykelløb kom lige forbi

24-08-2019

Mange var mødt frem for at heppe på cykelrytterne. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

4. etape af det 727 kilometer lange etape cykelløb PostNord Danmark Rundt, kom lørdag gennem Kalundborg Kommune. Mange steder langs ruten var publikum klar til at heppe på rytterne, og i Gørlev var der cykelfest.

Masser af publikum var klar lørdag eftermiddag til at heppe på de mange cykelryttere som kørte gennem Kalundborg Kommune i forbindelse med 4. etape af PostNord Danmark Rundt.

Mange steder langs vejen havde folk gjort sig det behageligt med parasol, borde, stole og tæpper, klar til at heppe.

Lørdagens etape startede lørdag over middag fra Korsør, og først på eftermiddagen ramte feltet Kalundborg Kommune i Drøsselbjerg.

Herefter kørte rytterne gennem Mullerup, Dalby inden kursen blev sat mod Gørlev, som feltet ramte omkring klokken 15.

I Gørlev var der rigtigt mange som var mødt frem for at heppe. De cykel interesserede havde taget både stole, øl og rosevin med for at gøre det hyggeligt i det flotte sommervejr.

Et udbrud med seks ryttere kom fire minutter før hovedfeltet, og på ingen tid var det hele forbi. Rytterne kørte forbi i et hæsblæsende tempo, og de mange cykelentusiaster kunne pakke deres stole sammen igen og gå hjem for at følge resten af løbet på fjernsynet.

Fra Gørlev kørte cykelrytterne rundt om Tissø, videre mod Buerup og til Bromølle, til venstre på rute 225 et kort stykke inden turen kørte mod Bjergsted, videre til Bregninge, Eskebjerg, Eskebjerg Lyng, Havnsø og feltet slap Kalundborg Kommune igen ved Starreklinte. Der var mål på 4. etape i Asnæs Indelukke.

Cykelfest i SuperBrugsen

SuperBrugsen i Gørlev havde lavet en fest ud af det store cykelløb. Alle interesserede var inviteret på helstegt pattegris til en god pris, og interessen var god, og uddeler Steffen Vincent vil gøre det til en tradition at SuperBrugsen arrangerer en sommerfest med helstegt pattegris hver sommer, hvad enten der er cykelløb eller ej.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0