AnnonceLuk annonce
Billedserie: Et cykelløb kom lige forbi

12-09-2017

Det store felt af cykelryttere i rundkørslen ved Nørre Alle-Holbækvej. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Kommune blev rigtigt flot eksponeret da cykelløbet PostNord Danmark Rundt havde mål i Havneparken, tirsdag sidst på dagen.

Den 27. udgave af PostNord Danmark Rundt startede tirsdag formiddag på Frederiksberg, og efter 176 km. var der mål på første etape i Havneparken i Kalundborg.

For Kalundborg har det store cykelløb giver flot eksponering med masser af pressedækning og helikopterbilleder over byen.

De 126 ryttere kom ind i Kalundborg via Holbækvej, videre ad Nørre Alle med en sløjfe på Røsnæs, derefter fulgte en rundstrækning i Kalundborg midtby inden vinderen af etapen kunne køre i mål i Havneparken, hvor rigtigt mange var mødt op for at følge de professionelle cykelryttere.

I forbindelse med afviklingen af cykelløbet har det været nødvendigt at afspærre hele midtbyen for kørende trafik, og det gav en del udfordringer for især biltrafikken.

Det blev Team Giant-Castellis Casper Pedersen som sikrede sig en af karrierens største sejre. U23-europamesteren Pedersen kørte solo på de sidste kilometer af etapen, og sejrede foran favoritterne Nacer Bouhanni og Phil Bauhaus.

Cykelfest

Det var ikke kun i Havneparken at der var cykelfest. Hos Meny på Nørre Alle havde supermarkedet, sammen med Punkt 1 sat telt op helt ud til ruten, hvor der blev budt på pølser, øl, vand og kaffe med kage.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0