AnnonceLuk annonce
Billedserie: En onsdag med krom og kubik

03-06-2021

Mange havde fundet vej til havneparken onsdag aften. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Havnedæksparkerne trak mange mennesker, biler, knallerter og motorcykler til havneparken onsdag aften. Og så var der frisk vind til kapsejlerne.

Selv om det blæste godt onsdag aften var mange bil- og motorcykelentusiaster mødt op i havneparken til den ugentlige ’spark dæk’ aften.

Havnedæksparkerne er en gruppe af bilentusiaster som gennem flere år har mødtes hver onsdag på havnen i Kalundborg for at sparke dæk og bytte gode historier. Antallet af interesserede er steget med tiden, og nu kommer der også motorcykler og veteranknallerter.

Selv om vinden var kraftig fra øst, så trak solskinsvejret mange til området omkring havneparken, både for at nyde en is, en pølse, en kold øl, en kop kaffe, eller for at spise lækker fisk hos Asgers Fisk.

Og der er nok at se på, lige fra gamle flotte renoverede biler, et par militærlastbiler til helt nye flotte specialbiler som tiltrækker sig ekstra opmærksomhed.

Og så selvfølgelig en lang række af flotte motorcykler og veteranknallerter.

Også på vandet var der masser af aktivitet. Sejlerne fra Kalundborg Sejlklub havde frisk vind til deres onsdags kapsejlads.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0