AnnonceLuk annonce
Billedserie: En ikke helt almindelig idrætsdag

17-08-2018

700 elever fra Kalundborg Gymnasium og HF gik samlet gennem Kordilgade inden idrætsdagen startede. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

700 elever på Kalundborg Gymnasium og HF havde fredag fælles idrætsdag, eller måske nærmere aktivitetsdag. Dagen startede med optog gennem Kordilgade.

Den årlige idrætsdag på Kalundborg Gymnasium og HF startede, traditionen tro, med et stort fælles optog af de 700 elever, gennem Kordilgade, fra Øen og til parken bag gymnasiet, hvor der var fælles opvarmning med Dansestaffan.

Idrætsdagen bestod af syv forskellige poster, udformet som lande hvor der skulle klares en række opgaver, fx var der ringridning på cykler i England, mens Frankrig bød på Le Mans i trillebør. Meget underholdene, især de mange pitstop, hvor der også skulle samles et puslespil, gav mange gode grin.

Formålet med den fælles idrætsdag er at ryste klasserne sammen til skoleåret, med en dag fuld af sjove og anderledes aktiviteter, der fremmer samarbejdet i egen klasse, og forhåbentlig giver gode oplevelser på tværs af klasserne.

Alle skolens 29 klasser dystede mod hinanden på de syv forskellige poster.

Der var præmie til bedst udklædte klasse samt til den klasse som havde scoret flest point.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0