AnnonceLuk annonce
Billedserie: En anderledes sidste skoledag

28-05-2021

Corona eller ikke corona, så er det en tradition at eleverne møder op i mere eller mindre festlige udklædninger til sidste skoledag, og sådan var det også i år. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Selv om alt er anderledes grundet corona, så blev sidste skoledag fejret på festlig vis på Kalundborg Gymnasium og HF fredag.

De mange afgangselever fra Kalundborg Gymnasium og HF fejrede fredag sidste skoledag, en sidste skoledag som normalt fejres fra morgenstunden i den store samlingssal, men igen i år var det anderledes grundet corona situationen.

Alle eleverne mødtes bag gymnasiet hvor den traditionelle kåring af fx årets hug, årets par, årets babe, årets stilikon og andre selvopfundne kategorier blev kåret sammen med årets lærer.

”Vi har prøvet at holde eleverne opdelt klassevis, og så har eleverne mødtes hos deres lærere og spist morgenmad i stedet for at mødes på skolen, som ellers er normal praksis,” fortæller rektor Peter Abildgaard.

Det er en fast tradition at eleverne spiller fodbold mod lærerne, og sådan var det også i år.

De mange elever var samlet på kunststofbanen i Munkesøen fredag eftermiddag, hvor de mange kampe blev spillet.

Corona eller ikke corona, så er det en tradition at eleverne møder op i mere eller mindre festlige udklædninger til sidste skoledag, og sådan var det også i år.

Når eleverne er færdige med at fejre sidste skoledag, står den på eksamener i den nærmeste fremtid.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0