AnnonceLuk annonce
Billedserie: En anderledes og sjov skoledag

19-05-2017

Mere end 700 elever var fredag samlet til hockey på Gisseløre. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Hele 730 skoleelever fra Kalundborg Kommune deltog fredag i Kalundborg Hockey Klubs årlige skolestævne på Gisseløre.

For 35. gang stod Kalundborg Hockey Klub bag det årlige skolestævne for kommunens 2. til 4. klasser, 730 elever mødte, fredag morgen, op på Gisseløre for at spille hockey, fordelt på 87 hold.

Ud over at eleverne får godt med motion og frisk luft, så er der også masser af hygge eleverne imellem, i det hele taget en helt anderledes skoledag.

Kalundborg Hockeyklub har omkring 85 medlemmer og til skolestævnet stiller klubben med en lang række frivillige som hjælper med at afvikle det store stævne, lige fra salg af kaffe, kage, slik og til dommere til alle kampe.

Skolestævnet er efterhånden blevet så stort at det kan knibe for den lokale hockeyklub at finde nok frivillige der kan hjælpe.

I år har vi bedt skolerne om, at stille med en dommer hver, da vi som alle andre klubber/sportsgrene er udfordret på at skaffe frivillige hjælpere, og med ni baner i gang, skal der bruges mange hjælpere på sådan en dag”, fortæller Bettina Dahl Eriksen, formand for Kalundborg Hockey Klub.

Dansk Hockey Union havde i år sørget for medaljer til alle puljevinderne.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0