AnnonceLuk annonce
Billedserie: En alligator og en slange til kæledyrsdag

15-10-2019

Sejt med en Tigerpyton om halsen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Ubby Bibliotek og forsamlingshus havde i samarbejde med Hvidebæk Lokalråd åbnet dørene for børn og dyreglade voksne tirsdag eftermiddag i efterårsferien, og inviteret til kæledyrsdag.

Den store succes fra de sidste år med at afholde kæledyrsdag på Ubby Bibliotek og Forsamlingshus blev selvfølgelig også afviklet i år. Rigtigt mange børn og voksne kikkede tirsdag eftermiddag forbi for at opleve miniatureheste, ponytrækning, hundeshow og kæledyrsudstilling.

Den største interesse fra de mange som var mødt op, var der helt sikkert da de to repræsentanter fra Krokodille Zoo trak henholdsvis en Amerikansk alligator og en Tigerpyton op af kasserne.

Krokodille Zoo repræsentanterne fortalte om de spændende dyr inde børn og voksne fik lov til at røre, og flere børn fik endda lov til at få den store slange om halsen.

Flere børn havde også taget imod invitationen til at udstille deres kæledyr, her var der langt flest kaniner i flere varianter, mens de tre kæmpe tusindben trak en del opmærksomhed. Faktisk har et tusindben kun 400 ben kunne Mathilde fortælle, som ejer de tre kæmpe tusindben.

Med det store fremmøde bliver der sikkert også kæledyrsdag til næste år i efterårsferien.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0