AnnonceLuk annonce
Billedserie: Dyrehøj Vingård juler på en helt ny måde

23-11-2020

Af Jens Nielsen

Hver weekend helt frem til jul vil der være små events på Dyrehøj Vingård på Røsnæs. På grund af coronapandemien bliver der ikke noget stort julemarked, som de øvrige år.

Der plejer at være sort af mennesker, når Dyrehøj Vingård inviterer til julemarked en weekend op til jul, men sådan bliver det desværre ikke i år, grundet coronapandemien, men selvfølgelig bliver der jul på vingården alligevel, bare på en anden måde.

Hver weekend frem til jul vil der være forskellige små event på vingården med musik, små juleboder, ost og portvinssmagning, rundvisning på vingården og mulighed for og købe både en lækker frokost og æbleskiver og gløgg.

Da TV-Kalundborg.dk var forbi på vingården søndag, var der masser af liv både ude og inde. I vingårdens butik blev der bl.a. budt på smagsprøver af lækker ost. Lissi Olsen, som før havde Ostehuset på Øen, har åbnet en lille pop-up butik på vingården hvor hun sælger ost i flere forskellige varianter, bl.a. hendes egne, og meget populære, hjemmelavede hvidløgsost.

”Det giver bare rigtig god mening med ost og vin, nu går vi og overvejer om vi til næste år skal lave en rigtig ostebutik,” siger Bettina Newberry, vinbonde på Dyrehøj Vingård.

Har man lyst til mere ost, så afholder vingården flere arrangementer i vinbondens kælder, hvor der bydes på ost og hedvin.

I vingårdens butik er der også mulighed for at købe lækre æbleskiver, og så er der selvfølgelig masser af muligheder for at smage vingårdens vine.

Dyrehøj Vingård har iøvrigt igen vundet præmier for deres vine i en tysk konkurrence, bl.a. er deres RÖS Souvignier Gris Orange 2018 og den søde dessertvin RÖS Solaris og Muscaris 2019 blevet præmieret.

Julemusik

Musik kommer der lidt forskelligt af i løbet af weekenderne. Café Dyrehøj har musik en søndag og The Deerhill Christmas Singers (Carl, Olsen, Ole og Peter) vil optræde på gårdspladsen op til flere gange og byder gerne op til fællessang. Revy Grand Cru fik ikke brændt alt krudtet af i foråret så de kommer også og optræder udendørs et par gange.

Udendørs udstillere 

På gårdspladsen og terrasserne foran butikken og caféen har udstillere sat deres boder op. Der bliver nye og gamle udstillere hver weekend, oplyser Dyrehøj Vingård.

I stuehuset er der også udstillere med brugskunst og Galleri Gry har masser af spændende kunst på væggene.

Hos Café Dyrehøj bydes der på en dejlig frokost samt gløgg og hjemmelavede vafler.

Så der er masser af muligheder for at komme i julestemning hver weekend helt frem til jul.

Se hele programmet for weekendernes event - klik her


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0