AnnonceLuk annonce
Billedserie: Det indre ’springdyr’ blev sluppet løs

11-01-2020

Tekst og foto: Jens Nielsen

Gørlev Idrætsefterskole og Sparekassen Sjælland-Fyn havde fredag eftermiddag inviteret børn og barnlige sjæle til åbent hus i skolens moderne springcenter. 120 børn fik sluppet deres indre ’springdyr’ løs.

Da Gørlev Idrætsefterskole byggede det nye topmoderne springcenter var det med rigtig god hjælp fra Sparekassen Sjælland-Fyn, og selv om springcenteret stod færdigt i 2014 er samarbejdet fortsat, bl.a. er skolen og sparekassen fælles om det årlige åbent hus-arrangement i springcenteret, hvor alle interesserede kan kikke forbi og prøve de mange faciliteter.

”Vi har jo egentligt rigeligt at gøre i dagligdagen med at passe os selv og med at holde styr på alle skolens teenagere, men vi vil rigtigt gerne være en del af lokalsamfundet, derfor åbner vi dørene en gang om året, så alle interesserede kan komme forbi og prøve springcentret, det giver måske også nye elever og måske også nye medlemmer i gymnastikforeningerne,” sagde Niels Skak Jensen, forstander på Gørlev Idrætsefterskole, mens de mere end 100 børn og unge boltrede sig i trampoliner, klatrevæg og de mange andre redskaber, og havde en helt forrygende eftermiddag hvor der blev brændt masser af energi af.

Sparekassen Sjælland-Fyn sørgede for frugt og vand, mens skolens elever hjalp de mange gæster med at udføre øvelserne korrekt.

Det var tredje gang at skolen og sparekassen i fællesskab inviterede indenfor.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0