AnnonceLuk annonce
Billedserie: Det bliver større og større for hvert år

07-04-2019

Rigtigt mange motorcykler havde fundet vej til Svebølle lørdag formiddag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Mere end hundrede motorcykler og en række af veteranbiler, veteranknallerter og amerikanerbiler skød forårssæsonen i gang lørdag formiddag ved Svebølle Centret.

Torvet i Svebølle Centret summede af liv, krom og kubik lørdag formiddag, da mere end hundrede motorcykler og en række veteranbiler, veteranknallerter og amerikanerbiler skød foråret i gang i flot solskinsvejr.

Det var 11. år i træk at motorcykelfolket mødes, den første lørdag i april, for at markere at nu er det forår, de sidste, efterhånden mange år har der også været deltagere med fra Havnedæksparkerne i Kalundborg med veteranbiler. I år var der også en række gamle knallerter med i Svebølle.

Motorcyklisterne mødes for at vise deres flotte skinnende cykler frem og få en snak om krom og kubik, sparke dæk, drikke en kop kaffe, og så selvfølgelig køre en tur.

Arrangementet bliver bare større og større for hvert år, og efterhånden er parkeringspladsen ved Svebøllecentret fyldt helt op.

Motorcykler og biler var udstillet en stor del af formiddagen og rigtigt mange kikkede forbi. På Centertorvet kunne opleves meget gamle maskiner, men også helt nye maskiner som kun havde kørt få kilometer.

De mange deltagere blev budt på kaffe og rundstykker, som en række lokale forretninger havde sponseret.

Efter at motorcykler og biler havde været udstillet blev der startet og kørt en lille tur på omkring 75 kilometer, som sluttede ved grillen i Bregninge, det er også en tradition som har stået på alle årene.

Ideen med at samle motorcykler i Svebølle kommer fra Niels Kristiansen, Svebølle.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0