AnnonceLuk annonce
Billedserie: Der er snart ikke meget tilbage

19-04-2020

Der er store skader på bygningen efter onsdagens brand. Foto: Jokum Tord Larsen

Af Jens Nielsen

Klintegården på Røsnæs har stået faldefærdig hen i mange år, en brand onsdag aften har kun gjort det værre.

Den 400 kvadratmeter store gård, Klintegården på Røsnæs har længe stået ubeboet hen, der er huller i taget flere steder, alle døre og vinduer har været lukket til med plader og hele området hegnet ind med advarsler om nedstyrtningsfare, og der har ikke været tilsluttet el og vand i rigtigt mange år.

Onsdag aften blev Vestsjællands Brandvæsen kaldt til brand på stedet. Flammerne stod op gennem taget da brandfolkene kom frem. Det tog mange timer at få slukket branden, og skaderne er store, og har på ingen måde gjort stedet mere velegnet til noget som helst.

TV-Kalundborg.dk har været forbi stedet i dagslys og bl.a. taget billeder fra luften.

Gennem årene har Klintegården og hele området omkring gården været genstand for stor debat, bl.a. var der planer om at omdanne hele området til et hotel og ferielejlighedskompleks, men det har en fredning af området efterfølgende sat en stopper for.

Hele området og bygningerne er ejet af Kalundborg Kommune.

Det er ikke første gang der er brand på stedet, tilbage i september 2013 var der også brand på stedet en lørdag aften. Både branden i 2013 og branden i onsdags regnes for påsat. Der er ikke anholdt nogen personer i nogen af sagerne.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0