AnnonceLuk annonce
Billedserie: Den vilde by

17-08-2019

Spejderne lavede et bål som var otte meter langt. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Selv om det regnede det meste af formiddagen blev lørdag en festlig dag fyldt med masser af aktiviteter ved Gørlev Bibliotek. En dag for hele familien.

"Den vilde by" var en festlig, fængende, familievenlig dag fyldt med aktiviteter for store og små, som foregik på Gørlev Bibliotek og på udendørsområder omkring Biblioteket,

Dagen var lavet i samarbejde mellem De Grønne pigespejdere i Gørlev og Kirke Helsinge, lokale handlende, Gørlev og Omegns Lokalråd, Det Danske Spejderkorps i Gørlev og Biblioteket i Gørlev.

Der var masser af aktiviteter for hele familien.  Cirkus Olaiski underholdt for både børn og voksne, spejderne havde godt gang i et rekordforsøg med at lave det længste bål, spejdernes bål var hele otte meter langt og de håber nu at komme med i børnenes rekordbog.

Ungdomsskolens Motor cross afdeling viste deres flotte maskiner frem og fortalte om mulighederne for at køre moto cross, og brandfolkene fra stationen i Gørlev under Vestsjællands Brandvæsen, var mødt op med den store brandbil, og demonstrerede hvordan man slukker mindre brande, flere både børn og voksne prøvede at slukke en brand i et spand, under kyndig hjælp fra brandfolkene.

En rigtigt god og spændende dag, som desværre blev lidt ødelagt af vand fra oven.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0