AnnonceLuk annonce
Billedserie: Delte ud af tips og tricks i skaterparken

21-07-2020

Workshoppen var for børn i alle aldre. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Mandag eftermiddag var Life On Wheels Academy (L.O.W) forbi skaterparken i Kalundborg for at dele ud af tips og tricks. De tre dygtige instruktører kommer igen.

Rigtigt mange drenge og enkelte piger i alle aldre var forventningsfuldt mødt op i skaterparken i Munkesøen i Kalundborg mandag eftermiddag.

L.O.W stillede nemlig op med tre professionelle instruktører, sikkerhedsgodkendt beskyttelsesudstyr og masser af rekvisitter, og delte velvilligt ud af tips og tricks til de mange unge som var mødt frem med deres løbehjul og skateboard.

Skating handler i høj grad om at overkomme mentale barrierer og lære, at man kun bliver bedre, hvis man accepterer, at man bliver nødt til at kaste sig ud i tingene og fejle en del, før man kan nå sine mål. 

De mange som var mødt op, fik nogle lærerige timer med de tre instruktører, tips og tricks som de kan bruge hver gang de besøger skaterbanen i Kalundborg.

L.O.W Academy er tilbage på skaterbanen nu på fredag samt mandag, tirsdag og onsdag i uge 32, hvor alle er velkommen til at kikke forbi, og det kræver ikke nogen erfaring at deltage. 

Man er velkommen til at medbringe sit eget udstyr, men det er også muligt at låne rulleskøjter, skateboard eller løbehjul.

Det er gratis at deltage i workshoppen og der er ingen tilmelding, bare mød op.

Læs mere om L.O.W Academy (Life On Wheels) her: https://lowacademy.dk/?gclid=CjwKCAjwi_b3BRAGEiwAemPNU5p-IYZuw6sKEBWitygPDaP7q9tnrDRl3_UfmDfDSnvbb1qJlG-A4xoCH10QAvD_BwE


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0