AnnonceLuk annonce
Billedserie: De spiser havregrød hver dag

02-04-2017

Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

120 super seje piger og drenge stillede lørdag til start i Kalundborg til første afdeling af mountainbike løbet DCU Ungdomscup Sjælland 2017.

Kalundborg Cykle Club var lørdag vært for første afdeling af DCU Ungdomscup Sjælland 2017, et mountainbike løb for børn, hvor de yngste blot er seks år og de ældste 17. Der køres i 10 forskellige klasser inddelt efter alder, piger og drenge.

Løbet blev kørt i Kystskoven, som er perfekt egnet til den type løb, og der blev trådt godt til i pedalerne lige fra start, der er nok ingen tvivl om at der står havregrød på menuen hver dag med den energi der bliver brugt.

I sær de mindste i klassen U9 er en fornøjelse at opleve, de små mennesker kæmper en brav kamp for at komme rundt på banen. De mindste må dog have far eller mor med på en cykel bag ved til at give gode råd og moralsk opbakning.

Løbet køres i 25 minutter for de mindste og 45 minutter for de ældste.

Teknik

Til afdelingen i Kalundborg var der også indlagt en teknikbane, her skulle de ældste deltagere igennem en bane med en række forhindringer, som skal give deltagerne en bedre teknik forståelse.

Teknik banen tæller med i det samlede resultat af ungdomscuppen, der køres over seks afdelinger.

Ungdomsafdelingen fra Kalundborg Cykle Club deltog selvfølgelig i løbet, der var masser af små personlige sejre for deltagerne, men ingen klassesejre til Kalundborg rytterne.

De samlede resultater kan ses HERKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0