AnnonceLuk annonce
Billedserie: De mindste til dyrskue

23-05-2019

En høne var 'lukket op' så børnene kunne se hvad den indeholder. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Minidyrskuet på Høng Landbrugsskole trak torsdag rigtigt mange børn til i det fine vejr.

Det årlige tilbagevendende minidyrskue på Torntofte i Høng under Høng Landbrugsskole, havde optimale vejrforhold da dørene blev slået op til skuet torsdag formiddag. Dagplejebørn og flere børnehaver lagde vejen forbi dyrskuet hvor der kunne opleves kaniner, geder, høns, kalve og en lang række af maskiner i forskellige størrelser.

Dyrskuet er en god mulighed for børnene til at besøge en rigtig bondegård, mærke halmen, røre ved dyrene og dufte landbruget.

Landbrugsskolens elever havde bl.a. hevet indvoldene ud af en høne, så børnene kunne se hvad der er inden i en høne, og for flere af de mindste var det en stor oplevelse at komme ind til gederne, mens andre var mere trygge ved at sidde med en kanin, og andre gik mere op i maskinerne, men en god dag for dagpleje- og børnehavebørn.

Noget for drengerøvene

Minidyrskuet fortsætter helt til klokken 21.30 i aften hvor der er traktortræk på programmet, Vestsjællands minicrossere giver opvisning kl. 18, der er mulighed for at besøge erhvervs- og hobbyudstillerne, høre om landbrugsskolens uddannelser, og der er udstilling af traktorer og maskiner.

Det er Landbrugsskolen Sjælland der afholder minidyrskue på Torntofte, Strandvej i Høng.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0