AnnonceLuk annonce
Billedserie: Dario i topform

06-11-2019

Dario Campeotte underholdt i to timer for Hjælpetjenesten i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Dario Campeotto var onsdag eftermiddag inviteret til at underholde til Hjælpetjenestens månedlige cafémøde i Aktivitetscenteret i Kalundborg. To timer med masser af sang og gode historier.

Hjælpetjenesten i Kalundborg havde samlet 110 personer onsdag eftermiddag til sang, musik, kaffe og lagkage.

Den musikalske underholdning var lagt i hænderne på Danmarks store smørtenor, Dario Campeotto, som i to timer underholdt med en række af gode historier gennem et langt liv, og så selvfølgelig masser af sange fra en stor karriere.

Trods de nu 80 år er Dario Campeotte still going strong, og var i topform da han lagde vejen forbi Kalundborg.

De mange gæster fik historier om Dirch Passer, Poul Bundgaard, ægteskabet med Githa Nørby, og sangvalget spændte lige fra Poul Bundgaards ’Livets Glæder’, til Poul Reichhardt, ’Er du dus med himlens fugle, og sange af Tommy Seebach, og alt det i mellem.

En glad eftermiddag med sjove anekdoter og sange der kunne synges med på.

Frivillige ildsjæle

Hjælpetjenesten i Kalundborg er en række af frivillige ildsjæle som har tid og lyst til at være sammen med andre borgere som enten føler sig ensom, er syg, har brug for en ledsager til lægebesøg eller bare en til at hygge og drikke kaffe sammen med, i daglig tale en besøgsven.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0