AnnonceLuk annonce
Billedserie: 70-års jubilæum fejret med et brag af en fest

03-09-2018

70-års jubilæet blev afholdt i et stort telt mellem et par af de røde boligblokke på Esbern Snaresvej søndag eftermiddag. Foto: Jens NIelsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Almennyttige Boligselskab (KAB) har i år 70-års jubilæum. Derfor var beboerne inviteret til et brag af en fest søndag eftermiddag med masser af underholdning.

Omkring 350 børn og voksne havde søndag eftermiddag takket ja til at deltage i 70-års jubilæet for Kalundborg Almennyttige Boligselskab (KAB), en fest som blev afholdt i et stort telt opsat mellem et par af selskabets mange boligblokke på Esbern Snaresvej.

KAB havde nemlig valgt at sætte lejerne i front til jubilæet i stedet for at invitere til en reception hvor lejerne sædvanligt vis ikke deltager.

Dagen bød på et flot underholdningsprogram med optræden af cirkus, Kalles store Trommeshow og Mek Pek og Habbasutterne. Det hele blev sluttet af med musik fra det lokale band Good Stuff.

Boligselskabet bød, ud over den flotte underholdning, på øl, vand, popcorn og pølser fra en opstillet pølsevogn.

Det var KAB’s formand Richard Poulsen som havde sammensat søndagens arrangement for lejerne, og han var godt tilfreds med fremmødet.

1053 lejemål

Kalundborg Almennyttige Boligselskab har i alt 1053 lejemål fordelt på 11 forskellige afdelinger.

Det lokale boligselskab tog sin begyndelse for 70 år siden, d. 6. juli 1948 på rådhuset i Kalundborg.

Jubilæumsskrift

I forbindelse med 70-års jubilæet er der fremstillet et flot jubilæumsskrift som i tekst og billeder fortæller om hver enkelt afdeling, bl.a. er der en lille historie til hver afdeling om hvor navnet på afdelingen stammer fra.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0