AnnonceLuk annonce
Billedserie: Boligselskab fejrede 50-års jubilæum

19-06-2019

Boligforeningens formand Richard Poulsen afslørede et helt nyt logo til boligforeningen i forbindelse med jubilæumsfesten. Foto: Jens Nielsen.

Af Jens Nielsen

Boligselskabet Munkesøparken havde tirsdag aften inviteret beboerne til 50-års jubilæumsfest med god mad og underholdning. Samtidig blev et helt nyt logo for foreningen afsløret.

I juni måned 1969 blev Munkesøparkens Boligselskab stiftet med forhenværende borgmester J. Hagemann-Petersen som første formand, det er 50 år siden og sådan en begivenhed skal selvfølgelig fejres, derfor var beboerne i Munkesøparken tirsdag aften inviteret til jubilæumsfest i et stort opstillet telt på de grønne arealer i Munkesøparken.

Boligforeningens formand Richard Poulsen bød de omkring 100 gæster velkommen og kunne samtidig afsløre et helt nyt logo for boligforeningen. Det nye flotte logo, der forestiller både en munk, en sø og en park, erstatter ikke et andet logo, boligforeningen har nemlig aldrig haft et logo, men efter 50 år er det altså lykkedes. Det nye logo skal fremover bruges på bl.a. brevpapir, men skal også sættes op på boligforeningens bygninger.

Ideen til det nye logo er kommet fra Vita Poulsen, formandens hustru, mens det er Peter Bisgaard fra Bis Reklame som har stået for det grafiske arbejde.

Derefter blev der serveret to retter mad med tilhørende vine inden de to talentfulde søstre Hibeh og Ajeell Hanady gik på scenen. De to søstre blev henholdsvis nr. et og nr. to i Talent 2019 i Juviklubben i marts måned i år.

Efter underholdningen med de to talentfulde unge piger blev der serveret kaffe og cognac, inden der blev spillet op til dans. Festen sluttede med pølser fra en pølsevogn.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0