AnnonceLuk annonce
Billedserie: Baby boom på plejecentret

30-10-2018

Der blev byttet mange smil mellem babyer og plejecentrets beboere. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Der var babyboom på plejecentret Jernholtparken, da skes babyer tirsdag kom på besøg. Babybesøgene skulle gerne blive en fast tradition til glæde for plejecentrets beboere.

Det blev en glad og livsbekræftende formiddag for beboerne på Jernholtparken i dag tirsdag. Seks mødre med hver sin baby kikkede forbi for at holde møde med sundhedsplejerskerne om kommende mødre grupper, men der var faktisk en bagtanke med at henlægge mødet til Jernholtparken.

”Jeg synes der skulle ske noget nyt, så på et møde med den ledende jordemoder i Kalundborg Kommune forslog jeg at de nye mødre kunne holde møde her, vi har pladsen og så giver det så meget for beboerne, bare det at høre babygråd i ørene, for hvor når har de sidst set en barnevogn, hvis de ikke selv har oldebørn,” fortæller Gitte Bardrum, fysioterapeut på Jernholtparken.

10 mødre var inviteret og seks mødte op på plejecentret med deres små babyer, som var fra tre uger til fem måneder gamle.

Beboerne var meget begejstret over de små størrelser, og mødrene måtte flere gange gå rundt mellem beboerne i samlingssalen, for at vise babyerne frem, og der blev byttet mange smil mellem babyerne og plejecentrets beboere.

Gitte Bardrum håber at mødrene vil henlægge deres møder på Jernholtparken en gang om måneden, så beboerne kan følge opvæksten af de små nye borgere.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0