AnnonceLuk annonce
Billedserie: Alt andet end støvet

22-05-2021

97 gæster fik en god jazzaften på postgaarden fredag aften. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kansas City Stompers fejrer i år 70-års jubilæum. Fredag aften stod de på scenen på Postgaarden i Kalundborg, sammen med en af Danmarks bedste saxofonister Jesper Thilo, som i år fylder 80 år.

Kalundborg Blues og Jazzklub var fredag aften klar med årets første arrangement, nemlig en jubilæumskoncert med Kansas City Stompers, som i år kan fejre hele 70-års jubilæum. Med på scenen var en af Danmarks bedste saxofonister Jesper Thilo, som i år fylder 80 år, så der var nok at fejre.

”Man har før sagt at 70 er støvets år, det gælder heldigvis ikke længere, og især gælder det ikke for aftenens band, som i år kan fejre 70-års eksistens og endda med den samme kapelmester Niels Abild,” sagde formand for Kalundborg Blues og Jazzklub, Dorthe Birch, i sin velkomst og præsentation af Kansas City Stompers, og fortsatte, ”Fra mine unge år har jeg nydt denne fødselar, også her i 60’ernes Kalundborg i jazzklubben Club Caloo, så det er en kær opgave at byde velkommen til årets fødselar Jesper Thilo, som er alt andet end støvet.”

97 jazz interesserede gæster havde fundet vej til Postgaarden denne fredag, og fik en aften med glad swingende dixie og traditionel jazz med nogle af landets bedste musikere.

Stadig i front for bandet med sin klarinet

Niels Abild var bare 13 år gammel da han startede Kansas City Stompers, og i en alder af 82 står han stadig i front for bandet med sin klarinet.

Og det kan godt være at bandets musikere ikke længere er så mobile og er nødt til at have en stol og sidde på under koncerten, men jazzmusik det kan de stadig spille for fuld udblæsning.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0