AnnonceLuk annonce
Billedserie: Fuldt tryk på rock-afslutning

11-08-2019

De trofaste Magtens Korridor fans var med helt oppe foran scenen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Med Magtens Korridor som sidste band på scenen lørdag aften, er Kalundborg Rock’er slut for i år.

Magtens Korridor har flere gange før stået på scenen til Kalundborg Rock’er, lørdag aften stod de der så igen, som sidste band på programmet fik de æren af at lukke Kalundborg Rock’er 2019 – den 20. festival i rækken på Gisseløre.

Et Kalundborg Rocker med masser af musik for stort set hele familien, især vil jubilæumskoncerten lørdag eftermiddag blive husket, og et Kalundborg Rock’er hvor vejret spiller med og mod, næsten helt som det plejer. En forrygende fredag rent vejrmæssigt, og en lørdag med noget blandede bolcher, lige fra sol til et kraftigt skybrud og kold blæst lørdag aften, men det fik dog ikke publikum til at blive væk, det trofaste publikum ved at man skal være garderet med både varmt tøj og regnslag.

Som altid gav Johan Olsen i front for Magtens Korridor alt hvad har havde i sig, og leverede varen som de mange trofaste fans var kommet efter, både de gode gamle ‘Nordhavn Station’, ‘Lorteparforhold’, ‘Picnic På Kastellet’, krydret med en række nyere numre.

Et flot rock afslutning på hele tre dages festival i Kalundborg, hvor mange helt sikkert også vil huske koncerten med Status Quo fredag aften, som noget af det største i de 20 år.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0