AnnonceLuk annonce
Billedserie: Årets første studenter er sprunget ud

15-06-2020

Simone Jensen fik sat huen på af mor og mormor. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Mandag formiddag er årets første studenter sprunget ud fra Kalundborg Gymnasium og HF.

Fra i dag af og den næste uge vil gadebilledet bære præg af glade studenter, mandag formiddag har årets første studenter fået deres hue, på Kalundborg Gymnasium og HF, og flaget er gået til tops.

Simone Jensen og Oscar Kiowsky fik som de første deres studenterhue og samtidig æren af at hejse flaget ved Kalundborg Gymnasium og HF, i øvrigt på den helt nye flagstang.

Oscar Kiowsky fik faktisk sin hue for en lille måned siden. Oscar Kiowsky har brugt fire år på sin uddannelse, dels STX på Kalundborg Gymnasium og HF, og sideløbende har han taget den 3-årige MGK-uddannelse, som er konservatorieforberedende musikstudie, i Slagelse.

Simone Jensen derimod måtte vente til i dag med at få huen sat på hovedet af sin mor og mormor.

Simone var oppe i psykologi som sidste fag og fik et flot 10-tal, og hun strålede om kap med solen da familien tog imod på Kalundborg Gymnasium.

Simone Jensen har gået på den 3-årige HF, som er et tilbud til sårbare unge med særlige behov.

”Jeg har været helt vildt glad for at gå i den klasse, vores sammenhold har fungeret rigtigt godt, bedre end vi egentligt havde regnet med, fordi vi er så mange der har vores at kæmpe med, men på en måde har det været nemmere fordi vi har haft en gensidig respekt for hinanden."

Simone Jensen vil gerne uddanne sig til sygeplejerske.

Se også: Årets første studentFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0