AnnonceLuk annonce
Billedserie: 4800 dygtige gymnaster til forårsopvisning

29-02-2020

Tekst og foto: Jens Nielsen

4.800 gymnaster er hele denne weekend samlet til DGI Forårsopvisning i Kalundborghallerne, for at vise hvad de har arbejdet med hele sæsonen.

Nogle er til spring, andre til rytme. Nogle er børn, andre er blevet lidt mere grå i toppen. Nogle er med første gang, andre har været med i en menneskealder. Fælles for alle er passionen for gymnastikken og glæden ved at vise den frem.

Hele 4800 gymnaster stillede op, og der er ikke to opvisninger, der er ens. De mange deltagende foreninger stillede med hold inden for alle grene af gymnastikken, lige fra højtflyvende springgymnaster til rytmehold og hold, der har fået inspiration fra forskellige dansegenrer.

Stævnet er et traditionelt breddestævne, men til forårsstævnerne kommer også en række efterskoler. Holdene sætter standarden for, hvad man kan opnå, og de allerdygtigste er som regel også dem, der lander på DGI's verdenshold senere i deres karriere.

Alle de lokale idrætsforeninger deltog selvfølgelig også i weekendens opvisning, og de er nu klar til deres egne opvisning i den kommende tid, hjemme i klubberne.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0