AnnonceLuk annonce
Billedserie: 200 sommerhusejere til dialogmøde

24-02-2019

Jens Müller, direktør for Visit Vestsjælland holdt et oplæg om turismen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Turisterne er så vilde med Sjællands Vestkyst, at der mangler feriehuse til udlejning. Derfor havde VisitVestsjælland inviterede sommerhusejere til dialogmøde på Lerchenborg Gods søndag formiddag.

200 sommerhusejere var søndag formiddag mødt op på Lerchenborg Gods, for at deltage i det dialogmøde som VisitVestsjælland havde inviteret til.

På mødet kunne sommerhusejerne blive klogere på mulighederne for udlejning, hvor det er muligt at tjene op til 40.000 kr. skattefrit om året.

Jakob Beck Jensen, formand for Teknik- & Miljøudvalget i Kalundborg Kommune, bød de mange fremmødte velkommen, hvorefter Jens Müller, direktør for Visit Vestsjælland holdt et oplæg om turismen.

Herefter fortalte feriehusudlejernes brancheforening om hvad det er som turisterne efterspørger, samt aflivede gamle myter om lejere.

Interessen for at høre om sommerhusudlejning var stor og dobbelt så mange mødte op til mødet i år i forhold til sidste år.

”Sidste år var vi 100, i år er der 200 tilmeldte, så det er vi godt tilfredse med. Indbydelserne er i år blevet sendt ud via e-boks til sommerhusejerne, og det har helt klart virket,” sagde Jens Müller.

Dialogmødet bød også på oplæg fra revisor Peter Westergaard, BDO Kalundborg, som informerede om håndværkerfradrag. Kalundborg Kommune fortalte om affaldssortering og om de nye regler der træder i kraft i efteråret 2020 og der var også information om energien i ferieboligen.

Efter de mange foredragsholdere var der åbent til ’markedspladsen’, hvor en række udlejningsbureauer fortalte om mulighederne for at leje sommerhuset ud.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0