AnnonceLuk annonce
Billedserie: Løvfaldstur i flot vejr til Røsnæs Fyr

18-10-2020

Af Jens Nielsen

Igen i år samledes Kalundborg Cykle Club ved Røsnæs Fyr efter en hård løvfaldstur - vejret viste sig fra sin bedste side og lokkede mange andre gæster til Røsnæs Fyr, der havde sidste åbningsdag i denne sæson.

Som start på vintersæsonen havde Kalundborg Cykle Club søndag arrangeret løvfaldstur på mountainbike til Røsnæs Fyr og tilbage igen, umiddelbart lyder det overkommeligt, men når de bedste kører omkring 110 kilometer og det foregår på skov og markveje, på stranden, igennem vand og pladder, ja så melder trætheden sig og sådan var det også da de godt 50 deltagere, fra Kalundborg Cykle Club nåede Røsnæs Fyr søndag middag, hvor frivillige fra Røsnæs Udvikling og Beboerforening stod klar med varm kaffe og kage.

Turen er efterhånden blevet en tradition, og med på turen i dag var også en række cykelryttere fra Slagelse. De mange mountainbikeryttere var delt op i tre forskellige hold, inddelt efter tempo og længde.

Café Fyret lukker

Søndagen i efterårsferien var også samtidig den sidste dag hvor Café Fyret havde åbent i denne sæson. De mange frivillige fra Røsnæs Udvikling- og Beboerforening har haft en meget travl sommer med rigtigt mange gæster på fyret på Røsnæs.

Det gode vejr søndag havde da også lokket mange gæster til, som kunne nyde kaffe og kage i solen, og en tur op i fyret for at nyde den flotte udsigt.

Med overskriften ’Sammen på Røsnæs – med god afstand’, satte en arbejdsgruppe tidligere på året gang i en tv-reklamekampagne med et budget på 200.000 kr, med det formål, at inspirere de mange danskere, der pga. Corona-krisen og dens effekter vælgte, at holde ferie i Danmark i 2020, til at vælge Røsnæs, og det har i den grad været en succes med rigtigt mange besøgende på hele Røsnæs sommeren over.

Kampagneteamet har bestået af garvede Røsnæsfolk fra henholdsvis Røsnæs Udvikling- og Beboerforening, Dyrehøj Vingård, Strandhotel Røsnæs/Restaurant Naes og Carl F. Stub Trock.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0