AnnonceLuk annonce
Billedserie: Klar til mere amerikanerbil-træf næste år

30-06-2019

Nogen går all-in. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Arrangørerne af det store amerikanerbil-træf ved Tømmeruphallen er godt tilfredse efter en travl weekend. Masser af ros fra deltagerne. Lige knapt 300 amerikanerbiler kikkede forbi.

I år var det den lokale klub Garage Club USA Kalundborg, sammen med Michele Strøm og Jack Nielsen fra Tømmeruphallen, der stod bag weekendens store træf ’US Gas Meet’ på sportspladsen ved Tømmeruphallen.

Næsten 300 amerikanerbiler kikkede forbi i løbet af weekenden, og det er arrangørerne tilfredse med.

”Vi er tilfredse, der er kommet meget ros fra deltagerne, og vi har helt sikkert lært nogle ting som vi vil ændre til næste år, men det er gået super godt og jeg regner da med at vi er med igen til næste år. Vi kunne godt have været nogle flere biler, men set i lyset af at det er første gang vi står som arrangør, er vi tilfredse,” fortæller Martin Mortensen fra Garage Club USA Kalundborg.

Også Jack Nielsen fra Tømmeruphallen er også glad efter en travl weekend.

”Det er gået godt, der har været god opbakning, også til festerne fredag og lørdag aften, hvor især folk fra lokalområdet støttede op,” fortæller Jack Nielsen, og fortsætter,

Det kan godt være vi skal foretage nogle små justeringer her og der, men vi skal nok finde ud af noget til næste år, vi er klar.”

Ud over udstilling af de mange flotte amerikanerbiler, bød træffet bl.a. også på modeshow med tøj i 50’er stil, tivoli, og masser af boder hvor der kunne købes alt det man lige mangler hvis man har en amerikanerbil.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0