AnnonceLuk annonce
Billeder: Stor check fra Kvickly til Børnecancerfonden

22-06-2019

15.000 kr. skrev varehuschef Kirsti Thygesen på checken til Team Rynkeby Vestsjælland. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kvickly Kalundborg donerede lørdag 15.000, - kroner til Team Rynkeby Vestsjælland, pengene går ubeskåret til Børnecancerfonden. Kalundborg ønskede Rynkeby rytterne god tur til Paris.

Om en uge er Team Rynkeby Vestsjælland på vej mod Paris på cykel, en tur på små 1300 kilometer. De 48 ryttere på holdet cykler for en god sag, nemlig at samle penge ind til Børnecancerfonden.

Kvickly Kalundborg har hele denne uge hjulpet holdet med at samle penge ind til det gode formål ved at donere 10 kr. for hver solgt jordbærkage, og der er vist ingen tvivl om at jordbærkage er populært blandet Kvicklys kunder.

”Sidste år solgte vi lige omkring 1100 jordbærkager, hvor 10 kr. for hver solgt kage går til Børnecancerfonden, I år har vi solgt 1123 jordbærkager, så vi har solgt lidt flere i år, og hvordan var det vi gjorde sidste år, rundede vi ikke op, det må vi hellere gøre igen, skal vi ikke sige 15.000, - kroner,” sagde varehuschef Kirsti Thygesen, inden hun udfyldte den store check, som blev overrakt til holdkaptajn Niels Urban Hansen som takkede på holdets vegne.

Herefter ønskede borgmester Martin Damm Team Rynkeby Vestsjælland en rigtig god tur, han har selv cyklet med tilbage i 2013, så han ved hvor hårdt det er.

”Det er jo dejligt at i prioriterer at køre til Kalundborg så vi kan få lov at sige god tur til jer. I skal have tak for det kæmpe arbejde i gør, det gør en kæmpe forskel, mange tænker måske at det bare er nogen der skal cykle til Paris, men det er slet ikke det som er hovedformålet, det er at få samlet penge ind til Børnecancerfonden og støtte dem,” sagde Martin Damm til rytterne, som sammen med familie, venner og en stor gruppe af Kvicklys kunder var mødt op for at tage afsked med holdet.

Inden rytterne igen satte sig i sadlen, blev hver enkelt deltager præsenteret for publikum.

Team Rynkeby Vestsjælland starter turen mod Paris lørdag i næste uge fra Torvet i Slagelse.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0