AnnonceLuk annonce
Billeder: Skole fejrede 60-års fødselsdag

21-08-2018

Der var underholdning for de mange børn i forbindelse med skolens 60-års dag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

For 60 år siden blev Løve Skole på Bøstrupvej 7 indviet af sognerådsformand Mads Jensen og Undervisningsminister Jørgen Jørgensen. 60-års dagen blev fejret hele dagen tirsdag med masser af aktiviteter, underholdning og lagkage.

Løve Skole, som er den ene halvdel af Løve-Ørslev Skole kunne i dag tirsdag d. 21. august fejre 60-års fødselsdag.

Alle elever fra Ørslev afdelingen blev tirsdag morgen kørt til Løve Skole, og så var der ellers feststemning det meste af dagen.

Via workshops blev eleverne præsenteret for, hvordan det var at gå i skole i 1958 af skolens ældste elever, lige som skolens lærere var klædt på som for 60 år siden.

Festdagen bød også på taler fra nuværende skoleleder Kenneth Zornig og tidligere skoleinspektør Benny Kryl, lige som borgmester Martin Damm var forbi for at tale til elever, lærere og forældre.

Efter middag var der en overraskelse til børnene, her kom Cirkus Arena forbi og optrådte med trylleri, hundeshow og underholdning med papegøjen Gøje, som bl.a. kunne køre på løbehjul.

Efter underholdning var der lagkage og saftevand til børnene, og senere på eftermiddagen var der indbudt til reception for tidligere elever og andre interesserede, hvor man bl.a. kunne opleve en udstilling af billeder fra skolen gennem tiderne.

Løve Skole er en sammenlægning af Vester Løve Skole, Gierslev Skole, Knudstrup Skole og den daværende Løve Skole, der havde til huse på Bøstrupvej 8. 

I 1976 blev Løve Skole og Ørslev Skole lagt sammen, og skolen hedder i dag Løve-Ørslev Skole. 0. til 3. klasse findes i Ørslev, mens 4. til 6. klasse er på Løve Skole. I alt har skolen ca. 100 elever, fordelt 50/50.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0