AnnonceLuk annonce
Billeder: Sejr til HF Kalundborg

11-11-2018

Tekst og foto: Jens Nielsen

HF Kalundborg vandt søndag over Svend Gønge IF i håndbold herrernes kvalifikationsrække.

HF Kalundborg mødte søndag eftermiddag Svend Gønge IF i håndbold herrernes kvalifikationsrække, i Røsnæshallen.

Kampen startede jævnbyrdigt hvor stillingen efter de første ca. 15 minutter var helt lige, men derfra trak hjemmeholdet lige så stille fra, som kampen skred frem.

HF Kalundborg kunne gå til pause med en føring på 20-13, og trods en del to minnutters udvisninger fortsatte hjemmeholdet kursen mod sejren, hvor kampens resultat endte 36-28.

Selv om det blev til en sejr var træner Hans Wartenberg på ingen måde tilfreds med kampens to dommere, hvilket kom til at koste holdet en to minutters udvisning i første halvleg.

”Det var en kamp vi skulle vinde, og det gjorde vi da heldigvis også, men i den slags kampe kan alt ske, det er som om at der sker noget i hovedet på spillerne,” sagde træner Hans Wartenberg efter kampen.

Svend Gønge IF ligger næstsidst med kun to point, point de har fået da en modstander ikke mødte op, så derfor var HF Kalundborg favorit, og de har nu ni point efter syv kampe.

Næste opgave for HF Kalundborg bliver på onsdag aften, hvor de møder Roskilde på udebane, og så er der lagt op til et lokalbrag lørdag d. 24. november i Rørbyhallen, hvor HF Kalundborg møder Løve Høng.

Målscorer:

Tobias Jørgensen 9

Brian Jørgensen 7

Peter Kull 6

Martin Haugaard 3

Kristian Poulsen 3

Bjarke Ravn 3

Martin Larsen 2Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0