AnnonceLuk annonce
Billeder: Røsnæs Open i den flotteste natur

27-06-2021

Af Jens Nielsen

Kalundborg Golfklub har i weekenden afholdt Røsnæs Open med 88 deltagere og med en samlet præmiesum på 70.000 kr.

Kalundborg Golfklub har lørdag og søndag afviklet årets største match, Røsnæs Open, en golfmatch med rigtigt mange fine præmier til en værdi af 70.000 kr.

Det var både lokale spillere og golfspillere udefra, der deltog i turneringen.

Kalundborg Golfklubs bane ligger smukt på Røsnæs med udsigt både udover Kalundborg Fjord og Sejerøbugten. Bortset fra at græsset er lidt tørt på grund af manglende regn, så har de næsten 100 deltagere i weekendens Røsnæs Open fået en flot naturoplevelse i det flotte solskinsvejr, og selvfølgelig en masse frisk luft i lungerne på de ca. 4 timer det tager at gå de 18 huller. En tur på omkring 9 kilometer.

Ud over den flotte natur kunne deltagerne også nyde synet af tre tårnfalke unger i fuglekassen som hænger i et træ midt på golfbanen. Det er i øvrigt andet år i træk, at tårnfalken har under i kassen.

Røsnæs Open er en åben holdturnering med fire spillere på hvert hold. Der blev spillet i to lige store rækker, samt en kvinderække, opdelt efter handicap.

Det var ottende gang i træk at Røsnæs Open er afviklet.

Prøv golf

Kalundborg Golfklub har omkring 600 medlemmer, men der er plads til flere som har lyst til at få masser af frisk luft, opleve den enestående natur og prøve at slå til en golfbold.

”Efter nogle år med tilbagegang har vi oplevet en god tilgang af medlemmer i den seneste tid, og har man lyst til at prøve spillet, så kan man få et såkaldt prøvemedlemskab som kan tegnes for tre måneder til billige penge, i den periode modtager man undervisning i spillet samt i de grundlæggende regler, ligesom klubben har udstyr man kan låne,” fortæller Ole Steen Nielsen fra Kalundborg Golfklub.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0