AnnonceLuk annonce
Billeder: Masser af kunst i pinsen

09-06-2019

Der er masser af kunst oplevelser i den gamle værtsbygning på havnen i Havnsø. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

I pinsedagene, den 8., 9. og 10. juni, har en mangfoldighed af udstillingssteder åbnet dørende for alle kunstinteresserede. Såvel professionelle som amatører udstiller deres værker i udstillingssteder, værksteder, atelierer og private hjem over alt på Midt- og Vestsjælland, således også i Kalundborg Kommune.

26 steder fordelt i hele Kalundborg Kommune er en af ’Kunst i pinsen’, hvor kunstnere har åbnet dørene i hele pinsen, flere af stederne udstiller flere kunstnere samtidig, bl.a. på Værftet i Havnsø hvor Havnsøgruppen, Johnna Fredskov, Eva Aamo og Olebjørk Olsen, udstiller i den gamle og hyggelige værtsbygning på havnen.

Og der er god interesse for at kikke på kunst i pinsen,

”Der er stort set folk her hele tiden, der kikker og spørger ind til udstillingen,” fortæller Eva Aamo, samtidig med at der bliver budt på kaffe eller et glas vin til dem som kikker ind i den gamle værtsbygning, som i hele pinsen er omdannet til kunstudstilling.

Alle, der besøger mindst fire udstillingssteder, har mulighed for at deltage i konkurrencen om 10 gavekort á kr. 1500,-., så husk at få et stempel inden udstillingsstedet forlades.

Alle udstillingsstederne har også åben 2. pinsedag fra kl. 11 til 17

Se mere på www.kunstipinsen.dkKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0