AnnonceLuk annonce
Billeder: Masser af hornfisk blev hevet i land

11-05-2019

Per og Per, henholdsvis Binger og Jensen, fik hornfiskene til at bide på i havneparken. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Havneparken udgør den autentiske og atmosfærefyldte kulisse omkring hele denne weekends store hornfiskefestival, hvor der er præmier til dem som fanger de tungeste hornfisk.

Hele denne weekend er der hornfiskefestival i Kalundborg Kommune, en konkurrence som i al sin enkelthed går ud på at fange den hornfisk fra kysterne i Kalundborg Kommune, som vejer mest, og der er mange flotte præmier på højkant.

Lørdag formiddag var der stor aktivitet i havneparken, som danner base for hornfiskefestivallen. Der var instruktører og udlånsfiskegrej til rådighed, så alle havde mulighed for en god oplevelse med lystfiskeriet.

Mange, både børn og voksne, som aldrig før havde prøvet lystfiskeriet, var mødt op for at få en oplevelse, og der blev bare hevet hornfisk i land. Omkring 100 deltagere havde på forhånd købt billet til hornfiskefestivallen, og der kan fiskes helt frem til søndag eftermiddag.

Da TV-Kalundborg kikkede forbi lørdag formiddag, var den største fangede hornfisk på 65 cm. og vejede 328 gram, men det er næppe nok til en førsteplads.

Hele weekenden kan lystfiskerne komme forbi i havneparken og få målt og vejet deres fangst, lige som grill og rygeovn er tændt, og der er mulighed for at smage på hornfisken.

Sportsfiskerforeningerne byder i øvrigt velkommen i det store telt i havneparken, hvor de også vil fortælle mere om deres virke og faciliteter.

I havneparken præsenterede naturvejleder Morten Linhard krible-krable-aktiviteter for de mindste og deres forældre.

Ideen med Hornfiskefestivalen er at skabe fokus på det gode fiskeri, der findes langs Kalundborg Kommunes kyster. Arrangørerne bag Hornfiskefestivalen er; Gørlev Sportsfiskerforening, Høng Sportsfiskerforening, Kalundborg Sportsfiskerforening, Kalundborg Kommune og Fishing Zealand.

Læs mere om festivalen på www.hornfiskefestival.dkKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0