AnnonceLuk annonce
Billeder: Helt ustyrligt

04-03-2019

Kalle og hans ven Mek Pek nærmest væltede Musisk Skole søndag eftermiddag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalle, kendt fra fra Ramasjang, og hans ven Mek Pek nærmest væltede Musisk Skole i Kalundborg, søndag eftermiddag, da de var forbi med deres helt ustyrlige show.

”Dejligt at se så mange aber, er i ikke en flot aber” råbte Mek Pek til de mange børn som sammen med deres forældre var mødt op til et helt ustyrligt fastelavnsshow på Musiks Skole i Kalundborg.

”Neeeeej” råbte de mange børn tilbage, showet var i gang og Mek Pek startede med den populære ’Åh Abe’ sang.

Mange af børnene kom lige fra et fastelavnsarrangement og var festligt klædt ud, det fik Kalle til at udbryde,

”Dejligt at se så mange klædt ud, og jeres forældre er klædt ud som voksne kan jeg se.”

Som altid når Kalle og Mek Pek optræder sammen, blev det meget underholdende og ustyrligt.

Kalle sprang ud blandt børnene iført flere af hans sjove dyremasker og gav den som Rasmus Zebra, Kim Laksen, Justin Bæver og Joye Måge, totalt skørt og meget underholdene.

Ud over en lang række af sange som der kunne synges og danses med på, så kunne børn og voksne også opleve superhelten Kalle, som i stedet for sixpack har en saftevandstønde, han hev op i blusen så de mange fremmødte kunne se at det var rigtigt. ”Det er lyden af bacon”, sagde Kalle da han slog på sin ’saftevandstønde’.

Freestyle rap

Mek Pek og Kalle ville gerne se et barn på scenen som kunne være med at synge en sang, men ingen meldte sig, det gjorde i stedet en forælder, Michael, som fyrede den vildeste freestyle rap af, så selv Mek Pek og Kalle nærmest var mundlamme, og der skal elleres noget til.

En meget underholdende eftermiddag arrangeret af Søren Vind fra Kalundborg Biblioteker.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0