AnnonceLuk annonce
Billeder: Godt 100 motorcykler gennem gågaden

27-07-2019

Masser af beundrende blikke på de mange motorcykler som lørdag formiddag var udstillet i Kordilgade. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Godt 100 seje motorcykler kørte lørdag formiddag gennem Kordilgade som led i byfesten. De mange deltagere kom fra store dele af Sjælland.

Normalt er det forbudt at køre på motorcykel i gågaden, men lørdag formiddag var der givet tilladelse til at medlemmer af den lokale motorcykelklub MC 71 måtte køre i Kordilgade.

De flotte motorcykler var et af de mange programpunkter i byfestprogrammet, ca. 120 motorcykler deltog, rigtigt mange fra Kalundborgområdet, men også mange fra store dele af Sjælland.

”Dem der er her i dag, er nogle af dem som vi også ser til vores træf, der er folk helt fra Maribo, og da vi kom kørende i samlet flot ved OK-tanken mødte vi et par fra Fyn som spurgte om de måtte køre med, så de er her også,” fortalte Brian Sønder Andersen fra MC 71.

De mange motorcykler gjorde holdt i Kordilgade, hvor alle interesserede kunne beundre de mange motorcykler og få sig en snak med ejerne.

Efter en god time fortsatte hele kortegen tilbage til MC 71 klubhuset i Melby, hvor den stod på pølser, øl og vand.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0