AnnonceLuk annonce
Billeder: Lokale gymnasier mødtes på fodboldbanen

12-05-2019

Kalundborg Gymnasium vandt kampen mod Allikelund Gymnasium. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En gammel tradition med en fodboldkamp mellem Allikelund Gymnasium og Kalundborg Gymnasium og HF, blev genoptaget sidste år, efter at have ligget stille i flere år. Fredag eftermiddag mødtes de to hold så igen.

Det er meget længe siden at der har været så mange mennesker til fodbold i Munkesøen, som fredag eftermiddag, hvor Allikelund Gymnasium og Kalundborg Gymnasium mødte hinanden på kunststofbanen, en kamp hvor det måske mere drejede sig om fællesskab end om kampens resultat.

Det er en gammel tradition, som blev genoplivet sidste år, at de to gymnasier møder hinanden i en fodboldkamp, og med fredagens kamp ser det ud til at den gode tradition fremover vil fortsætte.

Fodboldkampen er et ønske om at styrke sammenholdet og skabe grobund for mere samarbejde mellem de to gymnasier. Fodboldkampen kan styrke det sociale liv blandt unge i Kalundborg og bidrage til en større fællesskabsfølelse, blandt alle dem som er under uddannelse i byen, ligegyldigt hvilket uddannelsessted man er tilknyttet.

Rigtigt mange elever bakkede flot op om begivenheden og var mødt op for at heppe på de to hold i fodboldkampen, som Kalundborg Gymnasium i øvrigt vandt med 2 – 1, efter 0 – 0 ved pausen.

Kalundborg Gymnasium vandt også kampen sidste år.

I halvlegen var der store grillpølser og dåseøl til såvel spillere som tilskuere, velvilligt sponseret af Føtex i KalundborgFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0