AnnonceLuk annonce
Billeder: Forrygende åbning af ny legetøjsbutik

28-02-2019

Mette Thrane med en del af personalet foran den nye legetøjsbutik i Kordilgade. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Åbningen af den nye legetøjsbutik Thranes Legetøj i Kordilgade har været helt forrygende, kunder og gratulanter har hele dagen besøgt den nye velassorterede legetøjsbutik.

Torsdag morgen slog Mette Thrane dørene op til sin helt nye legetøjsbutik, Thranes Legetøj, i Kordilgade 32. Her er der stablet legetøj fra gulv til loft, et eldorado for børn og barnlige sjæle.

”Nå du troede nok ikke vi blev færdige,” griner Mette Thrane midt på eftermiddagen, da vi kikker forbi. Hun henviser til det kontrollerede kaos som var i butikken for en uge siden, med papkasser, varer og hylder alle vegne, men alt var klar da dørene i dag blev åbnet kl. 10.

”Det har været helt forrygende, der har været mennesker hele dagen, og da vi åbnede, kom en børnehave fra Børnehuset Østgården forbi med flag og sang for os, jeg må indrømme, der kneb jeg en tåre,” siger Mette Thrane, mens strømmen af kunder, familie og venner som ville ønske tillykke, bare tog til. Ja selv gode venner fra Kolding kikkede lige forbi.

Og Mette Thrane måtte tørre øjnene flere gange efterhånden som hun fik favnen fuld af buketter.

En gammel drøm

Mette Thrane har i flere år gået med en drøm om en legetøjsbutik i Kalundborg, som kunne supplere Gørlev Legetøj i Gørlev, som Mette også er indehaver af, den drøm blev virkelighed torsdag.

En rigtig ’snydekunstner’

Danmarks eneste 'snydekunstner' Hr. Plys som snyder sit publikum med charme, selvtillid og glimt i øjet, underholdte børn og barnlige sjæle torsdag eftermiddag, i og uden for den nye legetøjsbutik, hvor der blev tryllet og lavet ballondyr.

Mette Thrane er 43 år, og har haft legetøjsforretningen Gørlev Legetøj i 13 år. I februar sidste år blev hun i øvrigt kåret som Årets Erhvervsmand/kvinde i Gørlev af Handels- og Erhvervsforeningen for Gørlev og Omegn, og nu er hun også rykket ind i Kalundborg.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0