AnnonceLuk annonce
Billeder: Festlig fejring af 150-årig

20-04-2019

Tømmerup Brugsforening fejrede lørdag, 150-års fødselsdag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Tømmerup Brugsforening fejrede på festlig vis 150-års fødselsdag påskelørdag, med både balloner, Tømmerupløb, pølsevogn og kagebord.

Tømmerup Brugsforening har 150 år fødselsdag, og er Danmarks ældste stadig eksisterende brugsforening. Den store dag blev fejret påskelørdag med taler, morgenbrød og kaffe og Tømmerupløb.

Præcis kl. 10 blev den tredje udgave af Tømmerupløbet skudt i gang ved at sende 150 farvestrålende balloner til vejrs, og sende omkring 200 motionister afsted på vejene i lokalområdet.

Deltagergebyret, i alt 15.000 kr. gik ubeskåret til Team Rynkeby, som overdrager pengene til Børnecancerfonden.

Fejringen af 150-års fødselaren fortsatte med pølser og brød fra pølsevognen, senere på dagen var der kaffe og kage, kage som lokale havde doneret til lejligheden, og eftermiddagen bød også på en auktion af indsamlede genstande, til fordel for Tømmerup Brugsforening.

Stor opbakning

Tømmerup Brugsforening blev stiftet d. 4. april 1869, og brugsforeningen lever stadig i bedste velgående. Dagli´Brugsen i Tømmerup, eller i daglig tale bare Tømmerup Brugs, har stadig stor opbakning fra lokalbefolkningen og ud over det store sortiment af varer, arrangeres der bl.a. øl-smagning, vinsmagning og romsmagning, lige som brugsen støtter op om de mange arrangementer i Tømmeruphallen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0