AnnonceLuk annonce
Billeder: Et overflødighedshorn af underholdning

22-06-2019

Medlemmer af Korskolens Børne- og ungdomskor på scenen i havneparken. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Musik og underholdning fra tre scener, med en bred vifte af elever og lærere fra Musisk Skole i Kalundborg, blev der fredag eftermiddag og aften taget forskud på Musisk Skoles 40-års jubilæum i den kommende sæson.

I den kommende sæson fejrer Musisk Skole 40-års jubilæum. Fredag eftermiddag og aften blev der taget forskud på festlighederne med et brag af en sommerkoncert i havneparken.

Musisk Skole viste publikum alt fra hård rock til de fineste børnestemmer, dans, korsang, animation og alt det indimellem, fra to scener i havneparken og en mindre scene i Multihuset til akustiske optrædener.

Ud over det store underholdningsprogram kikkede Cirkus O’laiski fra Kalundborg Ungdomsskole, forbi og lavede en festlig forestilling på pladsen. Og Sminkebanen var også på plads til festlig ansigtsmaling.

Overalt i havneparken var der aktivitet, mange var mødt op for at nyde underholdningen i det gode vejr, enten siddende på græsset eller ved de opstillede borde og bænke, og så var der selvfølgelig dem som nød musikken fra den nye badezone.

Sommerkoncerten var et samarbejde mellem SYMB og Musisk Skole Kalundborg. SYMB stod for folkekøkkenet, og Musisk Skole for de musikalske indslag.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0