AnnonceLuk annonce
Billeder: Det blev lige så svært som ventet

18-11-2018

Joacim Petersen blev topscorer for Løve-Høng. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Løve-Høng herrerne i håndboldens kvalifikationsrække mødte søndag eftermiddag topholdet Nykøbing Falster Håndbold, en kamp der blev lige så vær som ventet.

Nykøbing Falster Håndbold, herre i kvalifikationsrækken, besøgte søndag eftermiddag Hønghallen. De kom som ubesejret i rækken, og efter søndagens kamp mod Løve-Høng, er det stadig sådan.

Løve-Høng herrerne fik i den grad noget at se til, og en sejr var på intet tidspunkt på tale til hjemmeholdet.

Kampen endte 25-40 til Nykøbing Falster Håndbold, efter 11-21 ved pausen.

”Kampen blev lidt som vi havde regnet med, de løb rigtigt meget kontra på os i første halvleg, men det kneb mere med kræfterne i anden halvleg, men vores spillere er for dårlige til at følge taktikken,” sagde assistenttræner Lars Hemmingsen efter kampen, og fortsatte,

”Hver gang vi pressede dem og fik bolden, så smed vi den faktisk væk igen, men det er også mentalt oppe i hovedet på spillerne, de forstår ikke at det vigtigste er returløbet, de er mere fokuseret på at score mål, men der var nok ingen der havde regnet med at vi havde slået dem.”

Næste opgave for Løve-Høng Håndbold bliver tirsdag aften, hvor de hjemme i Hønghallen møder Nordrup-Farendløse IF, og på lørdag gælder det lokalbraget mod HF Kalundborg i Rørbyhallen.

Målscorer for Løve-Høng: Joacim Petersen 6, Frederik Hasselris 5, Jacob Gosvig 5, Søren Brunn 3, Flemming Brodersen 2, og Mikkel Olsen, Christian Nielsen og Claes Jensen hver et mål.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0