AnnonceLuk annonce
Billeder: Asger inviterer til ´burgerfest´ på fredag

09-10-2019

Her tre af de fire varianter af lækre burgere som Asgers Bar nu tilbyder. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Asger Øgelund, indehaver af Asger Bar og Asgers Fisk på havnen i Kalundborg, inviterer til åbningsfest på fredag, hvor der bliver serveret gratis burgere imellem kl. 18 og 20.

Asgers Bar på vesthavnen i Kalundborg er klar med endnu et nyt tiltag, ud over cocktails er der nu også mulighed for at købe fire forskellige burgere, som kan nydes i Asgars Bar, eller kan tages med hjem.

På fredag d. 11. oktober præsenteres de fire nye burgere for gæsterne, og Asger Øgelund byder faktisk på gratis burgere i tidsrummet mellem kl. 18 og 20.

”Der er ingen tvivl om at der bliver meget travlt på fredag, men vi laver alt det vi kan nå, og løber vi tør, så må kunderne bære over med os, men for os handler det om at kunderne får smagt vores burgere, så er vi sikker på at de kommer igen,” siger Asger Øgelund.

Hjemmelavet og god kvalitet

De fire burgere som præsenteres på fredag, er en fiskeburger, en kyllingeburger, en vegetarburger og selvfølgelig den klassiske oksekødsburger.

Øksekødsburgeren er selvfølgelig med masser af ost og bacon sammen med hjemmelavet dressing, vegetarburgeren er en kikærtebøf, sammen med masser af grøntsager og kyllingeburgeren er Asger Øgelunds favorit.

”Kyllingeburgeren er min favorit, det er rigtigt godt, det er en ide jeg har med fra min tid i Australien, kyllingen ligger i kærnemælk, herefter vendes den i en melblanding inden den kommer i frituren, så bliver den lækker crispy og saftig,” siger Asger Øgelund.

Alle dressinger til burgerne er i øvrigt hjemmelavede, og burgerbollerne findes i glutenfri alternativer.

Til burgerne kan serveres enten smørstegte kartofler med frisk timian, pommes eller curly frites.

Der er selvfølgelig mulighed for at spise burgerne i Asgers Bar, men Asger Øgelund regner også med at der bliver et stort take away salg.

Der bliver mulighed for at købe burgere tirsdag til fredag mellem kl. 16 og 20, og lørdag fra kl. 12-20.

I forbindelse med at Asgers Bar nu også tilbyder burgere til kunderne, har det været nødvendigt at udbygge køkkenet i baren, lige som de indendørs toiletter nu er blevet renoveret og er klar til brug, og der er sat varme på i det gamle pakhus hvor Asgers Bar har til huse.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0